Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/lehet/public_html/templates/gk_creativity/lib/framework/helper.layout.php on line 150

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/lehet/public_html/includes/application.php on line 539

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/lehet/public_html/templates/gk_creativity/lib/framework/helper.layout.php on line 150

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/lehet/public_html/includes/application.php on line 539

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.lehetszjobban.hu weboldal Dr. Vereczkey Zsuzsanna (telephely: 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 41. 2. em. 13.) tulajdonában van. Az oldalon található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, mozgó kép fájl, videó fájl mind a szerzői jogvédelem, és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak.

Az adatkezelés a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján történik. Nyilvántartási szám: NAIH-75592/2014

Oldalunkon történő regisztrációjával, Zsuzsidoki szösszenetei című hírújságra való feljelentkezésével vagy bármely információs termékünk megvásárlásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy visszavonásig személyes adatait biztonságosan rögzítsük és tároljuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatközlés önkéntes, az Ön által megadott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.
Az adatok rögzítése és kezelése a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján történik, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni e-mailban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , valamint levélben a „1138 Budapest, Madarász Viktor u. 41. 2. em. 13.„ címen.

A rögzített adatokat bármikor megváltoztathatja, hírújságunkról bármikor lejenentkezhet, regisztrációját bármikor törölheti.

A weblapon való regisztrációnál a következő adatokat kérjük el: név, felhasználó név, e-mai cím, jelszó valamint nem kötelező de megadhatja címét is. Ezekre a weblapra való bejelentkezés miatt van szükség.
Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki, hacsak bírósági vagy egyéb hatósági eljárások előírásai miatt, az adatok kiadása nem válik szükségessé.

A Zsuzsidoki szösszenetei című hírújság feliratkozásakor a következő adatokat kérjük el: név, e-mail cím.
Ezeket az adatokat a hírújságok, valamint promóciós anyagok kiküldésére használjuk fel, harmadik fél nem kapja meg, hacsak bírósági vagy egyéb hatósági eljárások előírásai miatt, az adatok kiadása nem válik szükségessé.

Termék vásárlás esetén név, felhasználó név, jelszó, e-mail cím (valamint számlázás esetén számlázási név, címe, adószám) megadása szükséges.
Ezeket az adatokat a weblapra való bejelentkezéshez, információs termékeink használatához, valamint a számlázáshoz használjuk fel, harmadik fél számára nem kerül kiadásra, hacsak bírósági vagy egyéb hatósági eljárások előírásai miatt, az adatok kiadása nem válik szükségessé.

A weboldal cookikat használ, azaz kis információ csomagokat küld el az Ön böngésző programjába. Erre a weblap működtetéséhez elengedhetetlen szükség van (pl.: a bejelentkezésnél is használjuk), illetve ezáltal mérjük a weboldalunk forgalmát.

A www.lehetszjobban.hu internetes oldalának használatával, Ön a jelen adatvédelmi nyilatkozatban leírt személyes adatvédelmi irányelvek elfogadását jelzi.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/lehet/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/lehet/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654